Cump─âr─âturi

Retururi

Produsele primite nu sunt pe gustul t─âu sau nu se potrivesc? Nicio grij─â, se mai ├«nt├ómpl─â. Ai 30 de zile la dispozi╚Ťie pentru a le returna ╚Öi primi banii ├«napoi.

Procedura de retur

 1. ├Ämpreun─â cu produsul pe care ├«l returnezi, te rug─âm s─â introduci ├«n colet stickerul cu nr. de comand─â completat cu IBAN-ul t─âu ├«n caz c─â ai pl─âtit ramburs. Acest sticker nu trebuie lipit, ci doar a╚Öezat ├«n colet. ATEN╚ÜIE- Nu lipi╚Ťi stickerul pe cutia original─â a produsului ╚Öi nu deteriora╚Ťi ├«n nici un fel ambalajul produsului.
 2. ├Ämpacheteaz─â cutia astfel ├«nc├ót aceasta s─â nu se deterioreze ├«n timpul transportului. Po╚Ťi folosi o alt─â cutie mai mare (cel mai recomandat), pung─â de plastic/h├órtie, folie protectoare, etc. V─â rug─âm s─â nu pune╚Ťi band─â adeziv─â direct pe cutia de pantofi, deoarece aceasta va devaloriza produsul. Dac─â ambalajul original este deteriorat se va percepe o tax─â pentru deteriorarea acestuia. Dac─â primi╚Ťi cutia deteriorat─â, v─â rog s─â ne anun╚Ťa╚Ťi ├«n termen de MAXIM 3 ZILE pentru a ╚Ötii despre acest lucru ╚Öi pentru a nu v─â taxa suplimentar 10%-50% din valoarea produsului. De asemenea, v─â rug─âm s─â nu lipi╚Ťi nimic pe cutia ├«nc─âl╚Ť─âmintei sau pe ambalajul produselor. Transportul este suportat de dvs.
 3. Trimite╚Ťi returul gratuit prin Packeta - cod raport 94292445 G─âsi╚Ťi cel mai apropiat punct de ridicare la www.packeta.ro/puncte-pick-up/. Asigura╚Ťi-v─â c─â alege╚Ťi un punct pick-up unde se pot face retururi. ATEN╚ÜIE - nu Easybox! Pentru a v─â asigura c─â pute╚Ťi face retur la punctul ales este necesar s─â ap─âsa╚Ťi Detaliu ├«n cadrul fiec─ârei filiale pentru a verifica dac─â acest punct are disponibil criteriul "Acest Punct Pick-up accepta retur". Primi╚Ťi un bon inapoi dupa ce l─âsati coletul la Packeta. Dac─â alege╚Ťi un alt curier (Fan Curier,Cargus) ├«n acest caz transportul este suportat de dvs., lipi╚Ťi stickerul cu adresa primit─â in colet pe cutia mare ╚Öi folosi╚Ťi adresa
  Frogman - 26534C
  Strada Ogorului 3G
  Fan Courier
  410554 Oradea, Bihor
  România
  Notificare important─â
  • V─â rug─âm s─â alege╚Ťi un punct de pick-up care are specificat detaliul "Acest Punct Pick-up accepta retur".
  • Te rug─âm s─â nu aduci personal produsele la depozit/magazin.

   Produsele comandate online cu ridicare din magazin se returneaz─â tot la magazin pe baza bonului fiscal/facturii. 

  • RETURUL POATE DURA ├ÄNTRE 7 ╚śI 14 ZILE p├ón─â primi╚Ťi notificare pe email.
 4. Banii ├«╚Ťi vor fi restitui╚Ťi ├«n 7 zile lucr─âtoare dup─â ce primim returul dvs in depozitul din Cehia.

Condi╚Ťiile returului

 • Perioada de 30 de zile pentru returnare ├«ncepe din ziua ├«n care au fost livrate produsele.
 • Produsele trebuie s─â fie nepurtate ╚Öi potrivite pentru a fi repuse spre v├ónzare.
 • Produsele trebuie s─â fie ├«mpachetate ├«n ambalajul original, iar acesta s─â nu fie deteriorat ├«n niciun fel.
 • Produsele nu au voie s─â fie deteriorate sau devalorizate ├«n niciun fel.

Sfatul nostru

Recomand─âm asigurarea coletului ├«nainte de a-l trimite. ├Än cazul ├«n care coletul va fi pierdut sau deteriorat ├«n timpul transportului, ai posibilitatea de a face o reclama╚Ťie firmei de curierat, ╚Öi banii ├«╚Ťi vor fi restitui╚Ťi.

Ai întrebări?

Suntem aici pentru tine.