Queens Fam

Alătură-te familiei noastre Queens Fam. Vei primi 40 RON pentru înregistrare și 5% înapoi din comenzile tale.

Toate beneficiile Queens Fam

40 RON pentru înregistrare

Tot ce trebuie s─â face╚Ťi este s─â v─â ├«nregistra╚Ťi. Vei primi un voucher 40┬áRON ca ╚Öi cadou ╚Öi ├«l po╚Ťi folosi apoi la achizi╚Ťia de 600┬áRON ╚Öi nu numai.

Primi╚Ťi ├«napoi 5% din comanda dvs.

Fiecare comand─â merit─â, deoarece pentru fiecare comand─â plasat─â v─â vom oferi un voucher ├«n valoare de 5% din suma total─â, pe care ├«l ve╚Ťi folosi la urm─âtoarea comand─â. Cea mai bun─â parte? Pute╚Ťi face acest lucru de mai multe ori.

Propria list─â de dorin╚Ťe

Dac─â nu este momentul potrivit pentru a cump─âra ceva ce v─â place, salva╚Ťi-l pe lista de dorin╚Ťe pentru a nu uita de el. Apoi ├«mp─ârt─â╚Öi╚Ťi lista de dorin╚Ťe ca surs─â de inspira╚Ťie pentru cadouri sau pur ╚Öi simplu face╚Ťi din ea o list─â nesf├ór╚Öit─â cu lucrurile care v─â plac.

Fii primul care află despre vânzăr

├Än cadrul ├«nregistr─ârii dvs. este inclus un abonament la buletinul informativ. Acesta nu va fi un spam inutil ├«n c─âsu╚Ťa dvs. po╚Ötal─â, ci o surs─â regulat─â de ╚Ötiri ╚Öi informa╚Ťii interesante din lumea streetwear. ├Än plus, ve╚Ťi fi printre primii care vor afla despre diverse oferte ╚Öi v├ónz─âri.

Cadou de ziua de naștere

Cui nu i-ar pl─âcea s─â aib─â surprize? Pute╚Ťi a╚Ötepta cu ner─âbdare s─â primi╚Ťi ├«n fiecare an un cadou grozav de la Queens! ├Äl livr─âm prin e-mail ╚Öi v─â va ajuta cu siguran╚Ť─â s─â v─â s─ârb─âtori╚Ťi ziua. Nu uita╚Ťi s─â completa╚Ťi ziua na╚Öterii ├«n profilul dvs.

Devino membru VIP al clubului Queens Fam

Beneficiile exclusive ale abonamentului VIP Queens Fam

Livrare gratuit─â

Vom expedia toate comenzile dvs. gratuit pe tot parcursul anului (numai la transportatorii selecta╚Ťi)

Cadou mare de ziua de naștere

Membru VIP, cadou VIP. Nu vă vom spune care este surpriza. O vom trimite prin e-mail și va fi extraordinară.

Cum func╚Ťioneaz─â?

VOI PRIMI UN VOUCHER PENTRU FIECARE PRODUS ACHIZIȚIONAT?
Singurele excep╚Ťii sunt colec╚Ťiile speciale limitate pe care le pute╚Ťi ob╚Ťine doar ├«n magazin ca parte a unei lans─âri speciale
Cum se aplică voucherul de înregistrare?
Trebuie doar s─â bifa╚Ťi caseta "Am un cod promo╚Ťional" ├«n co╚Ö ╚Öi s─â introduce╚Ťi codul de reducere. Pute╚Ťi g─âsi codul ├«n e-mailul dvs. sau ├«n profilul dvs. din Queens. Nu uita╚Ťi c─â acest cod de ├«nregistrare este valabil doar 10 zile.
Cum pot aplica codul de reducere primit pentru comanda mea anterioar─â?
Trebuie doar s─â bifa╚Ťi caseta "Am un cod promo╚Ťional" ├«n co╚Ö ╚Öi s─â introduce╚Ťi codul de reducere. V─â vom trimite codul de reducere dup─â fiecare comand─â reu╚Öit─â. Acesta va fi valabil dup─â ce perioada de retur pentru acea comand─â s-a ├«ncheiat (30 de zile) ╚Öi pute╚Ťi g─âsi codul ├«n e-mailul dvs. sau ├«n profilul dvs. din Queens. Nu uita╚Ťi c─â acest cod este valabil timp de 180 de zile
Se aplică reducerile în magazinul de cărămidă și mortar?
Da, trebuie doar s─â ar─âta╚Ťi codul de reducere ├«nainte de a pl─âti. ├Äl pute╚Ťi g─âsi ├«n e-mailul dvs. sau ├«n profilul dvs. din Queens. Ve╚Ťi primi, de asemenea, un cod de reducere pentru cump─âr─âturile f─âcute ├«ntr-un magazin de c─âr─âmid─â ╚Öi mortar, care poate fi folosit ╚Öi online.
Cum pot beneficia de avantaje dac─â cump─âr de la un magazin de tip "brick-and-mortar"?
Introduce╚Ťi num─ârul chitan╚Ťei ├«n sec╚Ťiunea de reducere a chitan╚Ťei din profilul dumneavoastr─â. Codul de reducere va ap─ârea apoi ├«n profilul dvs. ╚Öi vom ad─âuga, de asemenea, puncte pentru statutul VIP.
Pot s─â combin codul de reducere cu un altul?
Pute╚Ťi combina codurile de reducere de la comenzi cu vouchere cadou ╚Öi le pute╚Ťi folosi pentru articole la pre╚Ť redus. Cu toate acestea, ele nu pot fi combinate cu alte coduri ╚Öi cupoane ├«n cazul ├«n care reducerea este procentual─â. Dac─â dori╚Ťi s─â aplica╚Ťi mai multe coduri cu valori absolute de reducere la o singur─â comand─â, v─â rug─âm s─â contacta╚Ťi departamentul nostru de asisten╚Ť─â clien╚Ťi.
Unde îmi pot găsi voucherul?
Pute╚Ťi g─âsi voucherul ├«n e-mailul dvs. sau pe Queens profile.
Queens Fam social banner

Ob╚Ťine╚Ťi 40┬áRON off pentru ├«nregistrare

Mul╚Ťumit─â Queens Fam, ve╚Ťi primi un voucher ├«n valoare de 5% din totalul comenzii pentru a fi utilizat la urm─âtoarea comand─â.