Din cap până în picioare.

NOI SUNTEM QUEENS

Noi suntem Queens și de 20 de ani vă aducem tot ce este mai bun din lumea modei și cele mai noi tendințe. Găsește-ți ținuta completă din cap până în picioare într-un singur loc. În fiecare zi îți aducem inspirație prin intermediul influencerilor noștri de top, prin social media și, bineînțeles, prin site-ul nostru, unde peste 18.000 de produse te așteaptă în stoc. Vei găsi o selecție largă de branduri precum Nike, adidas, Puma, Vans, Reebok, Asics, New Balance, The North Face, Patagonia, Birkenstock, Veja și multe altele. Depinde de tine dacă preferi piesele minimaliste sau ceva mai expresiv, avem câte ceva pentru fiecare..

De asemenea, acordăm atenție propriului nostru brand Queens Label, unde puteți găsi, de exemplu. Fytotherapy colecție dedicată nu numai tuturor iubitorilor de fete sau de fecioare din țara noastră. Queens Essentials o colecție de tricouri cu garanție pe viață, care oferă 20 de variante diferite, tăieturi pentru bărbați și femei, 100% bumbac și, nu în ultimul rând, un preț avantajos.

Aveți o trupă, un cântăreț, o emisiune TV, un film sau un artist preferat? În cadrul proiectului nostru portfolia oferim o gamă largă de produse licențiate, de la tricouri la hanorace și hanorace cu glugă..