Noi colecții de vară
De la cap la picioare
Noi colecții de vară

Moda pentru bărbați

Din cap până în picioare.

NOI SUNTEM QUEENS

Suntem Queens și visul nostru este să îmbrăcăm oamenii din cap până în picioare. Să vă aducem inspirație și cele mai recente tendințe din ceea ce are de oferit lumea actuală a adidașilor și a îmbrăcămintei de stradă.

Timp de 20 de ani am fost un comerciant cu amănuntul mândru de adidași, îmbrăcăminte and accesorii cu un magazin online amplu.

Streetwear. Din cap până în picioare.

Primul pentru totdeauna.

Era anul 2002 și am intrat cu curaj în birourile reprezentanților cehi ai unor branduri precum Puma, Nike or adidas. Noi le-am explicat că adidașii și fenomenul streetwear din Europa de Vest trebuiau să vină în Republica Cehă. Și că suntem pregătiți să fim pionieri.

Nu ne-a fost teamă și a dat roade. Am fost primii din Republica Cehă care au vândut ediții limitate de adidași Nike Quickstrike sau Yeezy. Și, pentru o lungă perioadă de timp, am fost singurul magazin de pretutindeni care avea o ofertă completă de branduri de adidași din întreaga lume și cele mai tari haine de stradă. Ne concentrăm pe cele mai populare branduri precum Nike, adidas, Converse, New Balance, Carhartt, Patagonia, The North Face, New Era, Vans, și multe altele!