#ladiesfirst

  Femeile mai întâi

  Ca parte a culturii stradale, ne lansăm într-un nou proiect nu doar pentru doamne. Valorile noastre includ libertatea, iar aceasta include libertatea în ceea ce vrei să porți. Percepem moda ca pe ceva ce îți poate arăta cine ești. Și ne bucurăm de ea. Și credem că și ție îți va plăcea!

  Îmbrăcămintea de stradă nu este pentru doamne? Ce?!

  Cu siguranță nu suntem de acord cu asta. Știați că, în cadrul portofoliului nostru, doamnele pot alege din 69 de mărci din care avem o colecție pentru femei? Dintre acestea, 5 sunt special pentru femei. Există mai multe posibilități, de ce să nu alegi produse pentru băieți? Dintr-o dată ai aici 114 mărci! Pentru că #bărbații arată grozav pentru tine. Sub acest hashtag veți găsi mișcarea pe care am început-o cu Annet X și Veronika noastră. Acesta este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care fotografiem unele piese pe fete și băieți. Ești fată și porți haine pentru bărbați? Fă o fotografie și împărtășește-o pe Instagram cu un hashtag.

  Fetele slabe și tinere sunt mai drăguțe

  O afirmație care este asociată cu întreaga industrie a modei, dar care nu mai este adevărată. Printre modelele noastre veți găsi doamne de toate formele și vârstele, iar îmbrăcămintea de stradă li se potrivește tuturor!Așa că, fie că alergați ultramaratoane, fie că împingeți motto-ul că cel mai bun sport este cafeaua și prăjitura, vrem să vă spunem vouă și tuturor surorilor noastre - sunteți toate QUEENS!

  Mama ta

  Nu există diferențe între noi. Nu ne pasă dacă tocmai ai absolvit, dacă ești o mamă în concediu de maternitate sau dacă ești deja un matador în domeniul tău. Ceea ce contează pentru noi este ceea ce poți face și dacă vrei să îmbunătățești Queens alături de noi. De aceea, oferim posibilitatea de a lucra cu jumătate de normă sau de a avea un program de lucru flexibil. Pentru noi este important ca oamenii să se simtă bine cu noi și să aibă timp pentru familie și pentru hobby-urile lor, așa că poți aplica și tu și chiar și mama ta.

  Promisiunile nu sunt erori

  Ne bazăm pe respectarea promisiunilor noastre. Așa că atunci când citiți aici despre toate declarațiile noastre, puteți fi siguri că vorbim serios. Nu scriem întotdeauna despre tot ceea ce facem, dar merită să menționăm, de exemplu, susținerea artiștilor promițători sau a unor organizații precum #holkyzmarketingu sau Women in Business. De asemenea, alegem o varietate de proiecte caritabile. În trecut, am ajutat femei singure sau copii din casele de copii. Credem că ceva trebuie să se întoarcă în societate, așa că încercăm să contribuim.

  Cine se ocupă de Queens

  Probabil că ați observat că logo-ul nostru strălucește pe multe scene, iar hashtag-ul Queens apare pe profilurile pe care le urmăriți pe Instagram. Cooperarea cu influencerii este ceva mai mult pentru noi. Sigur, ne întrebăm cum să facem lucrurile să ajungă la cât mai mulți oameni, dar și dacă cei care sunt chipurile Queens reprezintă cu adevărat ceea ce credem noi. Noi suntem reali și avem o comunitate de oameni extraordinari în jurul nostru.

  #ladiesfirst