Misiunea noastr─â

Credem c─â schimbarea ├«ncepe de la noi to╚Ťi ╚Öi de aceea, la Footshop ne asum─âm responsabilitatea de a aduce mai mult─â con╚Ötientizare ╚Öi educa╚Ťie cu privire la tema durabilit─â╚Ťii. Ca parte a angajamentului nostru, dorim s─â sus╚Ťinem ╚Öi s─â oferim o vizibilitate mai bun─â produselor care sunt fabricate mai responsabil. ├Än calitate de influen╚Ť─â ├«n cre╚Ötere a afacerilor ╚Öi a modei, am creat o comunitate puternic─â de iubitori de adida╚Öi ╚Öi streetwear fa╚Ť─â de care suntem ├«nc├ónta╚Ťi cu un astfel de angajament. Permite-mi s─â te inspir─âm spre decizii de cump─ârare mai durabil─â.

Proiectele noastre

Produse durabile

Cele mai vândute


Criteriile noastre pentru o mod─â durabil─â

├Än ultimii ani, mi╚Öcarea c─âtre o produc╚Ťie de mod─â mai atent─â a crescut. Multe branduri de mod─â au implementat sustenabilitatea ├«n diferite etape ale produc╚Ťiei ╚Öi, ca platform─â de mod─â, am dori s─â facem aceste produse durabile mai accesibile clien╚Ťilor no╚Ötri. Pe baza certific─ârilor interna╚Ťionale, am venit cu un sistem intern de criterii durabile. C├ónd produsul ├«ndepline╚Öte cel pu╚Ťin unul dintre criteriile noastre, i se va oferi un steag durabil.

climate conscious cotton
Finer Cotton / Better Standad Cotton

Este utilizat pentru produsele pe care produc╚Ťia de bumbac a fost realizat─â cu practici mai durabile dec├ót se folose╚Öte cu bumbacul conven╚Ťional. Un astfel de bumbac a crescut cu o utilizare mai redus─â a ├«ngr─â╚Ö─âmintelor chimice ╚Öi a pesticidelor din ap─â, ceea ce ajut─â semnificativ la reducerea amprentei de mediu a agriculturii de bumbac

The eco-friendly label

The eco-friendly label este utilizat─â pentru produsele realizate folosind procese mai ecologice care utilizeaz─â mai pu╚Ťin─â ap─â, energie ╚Öi substan╚Ťe chimice. Produse cu certific─âri interna╚Ťionale precum bluesign┬«, standardul 100 de OEKO-TEX┬« ╚Öi MADE IN GREEN de OEKO-TEX┬« sunt plasate sub aceast─â etichet─â.

Bumbac Organic

Eticheta de bumbac organic ├«nseamn─â c─â produsul este fabricat ├«n principal din bumbac cultivat natural, f─âr─â a utiliza substan╚Ťe chimice agricole sintetice ca ├«ngr─â╚Ö─âminte sau pesticide.

Primeblue

Primeblue este un material reciclat de ├«nalt─â performan╚Ť─â realizat par╚Ťial cu Parley Ocean Plastic - de╚Öeuri de plastic reciclate interceptate pe insule ├«ndep─ârtate, plaje, comunit─â╚Ťi de coast─â ╚Öi ╚Ť─ârmuri, ├«mpiedic├óndu-l s─â ne polueze oceanul. Primeblue apar╚Ťine principalelor materiale inovatoare create de adidas.

Primegreen

Primegreen este un material inovator dezvoltat de adidas. Produsele care poart─â aceast─â etichet─â sunt fabricate din material 100% durabil, care nu con╚Ťine plastic virgin

Recycled

Recycled: Produsele cu această etichetă sunt fabricate în mare parte din materiale reciclate fabricate în principal din deșeuri vechi, cum ar fi sticle de plastic și haine. Aceste produse au o amprentă ecologică mai mică datorită procesării mai multor materiale reziduale decât materialelor virgine.

Reecycled

ReeCycled: Un alt material de la Reebok care a fost dezvoltat pentru a minimiza amprenta de mediu a produc╚Ťiei. Con╚Ťinutul total reciclat al ├«mbr─âc─âmintei este de minimum 30% din greutate ├«n ├«mbr─âc─âminte ╚Öi accesorii. La ├«nc─âl╚Ť─âminte, minimum 30% din partea superioar─â este realizat─â din materiale reciclate ├«n greutate. ├Än plus, produsele nu con╚Ťin poliester virgin

Reegrow

Reegrow: Produsele cu aceast─â etichet─â sunt fabricate cu cel pu╚Ťin 50% materiale vegetale sau naturale, ca parte a angajamentului nostru de utilizare a materialelor plastice artificiale.

Parley Ocean PlasticÔäó

Parley Ocean Plastic Ôäó este un material creat din de╚Öeuri de plastic reciclate care au fost interceptate de pe plaje ╚Öi din comunit─â╚Ťile de coast─â ├«nainte de a ajunge la ocean. Parley for the Ocean lucreaz─â cu parteneri pentru a colecta, sorta ╚Öi transporta materia prim─â recuperat─â (├«n principal sticle PET) la furnizorul adidas care produce firul, care este ├«nregistrat legal. Este folosit ca ├«nlocuitor al plasticului virgin la confec╚Ťionarea colec╚Ťiei de articole de ├«mbr─âc─âminte sport de ├«nalt─â performan╚Ť─â adidas x Parley.

Vegan

Produsul cu etichet─â vegan─â a fost realizat cu alternative vegane la materialele sau ingredientele de origine animal─â, cum ar fi pielea ╚Öi puful, pentru a v─â oferi o op╚Ťiune vegan─â cu ingrediente f─âr─â animale.