Footshop Club

AL─éTUR─é-TE LA FOOTSHOP CLUB. VEI PRIMI 60 LEI PENTRU ├ÄNREGISTRARE ╚śI 10% cashback din comenzile tale

LUMEA STREETWEAR ├ÄN CARE ECONOMISE╚śTI

TOATE BENEFICIILE PROGRAMULUI FOOTSHOP CLUB

60 lei reducere la înregistrare

Tot ce trebuie s─â faci este s─â te ├«nregistrezi. Vei primi un voucher de 60 de lei pe care ├«l vei putea folosi la o achizi╚Ťie de minim 300 lei.

Primești înapoi 10% din comandă

Fiecare comand─â merit─â deoarece la fiecare comand─â plasat─â, ├«╚Ťi oferim un voucher ├«n valoare de 10% din suma total─â a comenzii, pe care ├«l vei putea folosi la comanda urm─âtoare. Cea mai tare parte? Po╚Ťi face acest lucru din nou ╚Öi din nou.

Lista ta de dorin╚Ťe

Dac─â acum nu este momentul perfect pentru a-╚Ťi cump─âra ceva, salveaz─â produsul ├«n lista de dorin╚Ťe, ca s─â nu ui╚Ťi de el. Po╚Ťi distribui lista de dorin╚Ťe ca inspira╚Ťie pentru cadouri, sau pur ╚Öi simplu po╚Ťi crea o list─â infinit─â cu produse care ├«╚Ťi plac.

Istoricul comenzii

Vrei s─â ╚Ötii mai multe despre comanda ta? Datprit─â op╚Ťiunii de urm─ârire a comenzii, nu o vei sc─âpa nicio clip─â din ochi. Oric├ónd vei dori s─â verifici starea comenzii, o vei putea face direct din profilul t─âu.

FII PRIMUL CARE AFL─é DESPRE REDUCERI

Ca parte din ├«nregistrare este ╚Öi abonarea la Newsletter. Nu va fi un spam nefolositor ├«n inbox-ul t─âu, ci o furnizare regulat─â de ╚Ötiri ╚Öi informa╚Ťii interesante din lumea streetwear. Pe l├óng─â asta, vei fi, de asemenea, printre primii care vor afla despre diverse oferte ╚Öi reduceri.

Cum func╚Ťioneaz─â?

Pot s─â folosesc voucherul Footshop Club la orice?

Atât voucherul primit la înregistrare cât și voucherul cashback de la comenzile anterioare pot fi aplicate și la produsele deja reduse! Nu se pot aplica la voucherele cadou digitale și brandurilor LEGO, Apple, Beats și Pietro Filipi.

Voi primi un voucher pentru fiecare produs cump─ârat?

Singurele excep╚Ťii sunt colec╚Ťiile limitate de la raffle sau colec╚Ťiile limitate din ofertele speciale din magazin.

Cum aplic voucherul primit la înregistrare?

Selecteaz─â doar c─âsu╚Ťa "Am un cod promo╚Ťional" din co╚Öul de cump─âr─âturi ╚Öi pune codul acolo. Po╚Ťi g─âsi codul ├«n e-mail sau ├«n profilul t─âu Footshop. Nu uita c─â valabilitatea codului este de 10 zile.

Cum aplic voucherul primit pentru comanda anterioar─â?

Selecteaz─â doar c─âsu╚Ťa "Am un cod promo╚Ťional" din co╚Öul de cump─âr─âturi ╚Öi pune codul acolo. ├Ä╚Ťi vom trimite un nou cod dup─â fiecare comand─â valid─â. Valabilitatea acestuia ├«ncepe dup─â ce perioada de 30 de zile pentru retur s-a ├«ncheiat, ╚Öi po╚Ťi g─âsi codul ├«n e-mail sau ├«n profilul t─âu Footshop. Acest cod este valabil pentru 180 de zile.

REDUCERILE SUNT APLICABILE ╚śI ├ÄN MAGAZINE?

Da, trebuie doar s─â ar─âta╚Ťi personalul codul de reducere ├«nainte de plat─â. ├Äl pute╚Ťi g─âsi ├«n e-mailul dvs. sau ├«n contul dvs. Footshop. Ve╚Ťi primi un voucher de loialitate pentru cump─âr─âturi ╚Öi ├«n magazin ╚Öi ├«l ve╚Ťi putea folosi online.

CUM POT OBȚINE REDUCEREA LA CUMPĂRĂTURILE DIN MAGAZIN?

Copia╚Ťi codul ├«n sec╚Ťiunea ÔÇ×reducerea de pe bonul fiscalÔÇŁ din profilul dvs. de la achizi╚Ťie. Codul de reducere va ap─ârea apoi ├«n profilul dvs.

Pot aplica acest cod de reducere împreună cu alt cod de reducere?

Po╚Ťi combina codurile de reducere cu vouchere cadou ╚Öi le po╚Ťi aplica ╚Öi produselor deja reduse. ├Äns─â ele nu pot fi combinate cu alte coduri sau vouchere care ofer─â reducere procentual─â. Dac─â dore╚Öti s─â utilizezi mai multe coduri de reducere cu valoarea absolut─â ├«ntr-o singur─â comand─â, te rug─âm s─â contactezi echipa noastr─â de suport clien╚Ťi.

Unde g─âsesc codul de reducere?

Găsești codul în e-mail sau în profilul tău Footshop.

PRIME╚śTI 60 DE LEI PENTRU ├ÄNREGISTRARE

╚śi 10% ├«napoi de la oricare comand─â urm─âtoare. TOT CE TREBUIE S─é FACI ESTE S─é TE ├ÄNREGISTREZI

Vreau o reducere de 60 Lei