POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

(Privacy Policy)

a Queens Store s.r.o.
cu sediul social în Thámova 166/18, 186 00, Praga 8, Republica Cehă.
ID: 06551203

pentru v├ónzarea de bunuri prin intermediul magazinului online queens.ro

Prin navigarea pe aceast─â interfa╚Ť─â web a magazinului online Queens sau prin contactarea Queens prin intermediul formularului de contact, comunicare telefonic─â prin e-mail, social media, sau prin furnizarea c─âtre Queens a oric─ârui tip de date cu caracter personal, Queens gestioneaz─â ╚Öi prelucreaz─â datele cu caracter personal furnizate de dvs. Acest document v─â informeaz─â, ├«n conformitate cu legea, cu privire la modul ├«n care sunt prelucrate datele cu caracter personal ╚Öi la drepturile care decurg din prelucrarea datelor cu caracter personal.

1. Cine este administratorul datelor tale cu caracter personal?

Administratorul datelor tale cu caracter personal este societatea Queens Store s.r.o., av├ónd sediul ├«n Th├ímova 166/18, 186 00, Praga 8, Republica Ceh─â, num─âr de identificare: 06551203, e-mail: [email protected], tel.: +40 312 296 282 (denumit─â ├«n continuare ÔÇ×AdministratorÔÇť).

2. ├Än ce situa╚Ťii vom procesa datele tale cu caracter personal?

đÉ) C├ónd proces─âm datele ├«n baza consim╚Ť─âm├óntului t─âu?

├Ä╚Ťi vom cere furnizarea consim╚Ťim├óntul, dac─â nu e╚Öti ├«nc─â clientul nostru ├«nregistrat ╚Öi nici nu am ├«ncheiat cu tine un alt raport de afaceri similar ├«n conformitate cu cerin╚Ťele motivului nr. 47 din Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal (├«n engl. General Data Protection Regulation, denumit ├«n continuare ÔÇ×Regulament GDPRÔÇť) ╚Öi dore╚Öti s─â prime╚Öti de la noi oferte de marketing.

B) C├ónd proces─âm datele f─âr─â consim╚Ť─âm├óntul t─âu?

F─âr─â consim╚Ť─âm├óntul t─âu putem procesa datele tale cu caracter personal ├«n baza urm─âtoarelor titluri juridice ╚Öi pentru urm─âtoarele scopuri:

a) Titlul juridic: Executarea contractului sau executarea măsurilor adoptate înainte de încheierea contractului la cererea ta.

Scopul:

b) Titlul juridic: Protec╚Ťia drepturilor ╚Öi a intereselor legitime ale Administratorului.

Scopul:

c) Titlul juridic: ├Ändeplinirea obliga╚Ťiei juridice decurg├ónd din lege.

Scopul:

3. Ce date cu caracter personal proces─âm ├«n leg─âtur─â cu tine?

Proces─âm urm─âtoarele dare cu caracter personal:

4. Din ce surse provin aceste informa╚Ťii?

Datele tale cu caracter personal procesat e de c─âtre Administrator ├«n scopurile descrise la punctul 2 al prezentelor informa╚Ťii provin exclusiv de la tine, deci datele pe care ni le-ai furnizat/╚Öi de exemplu, ├«n leg─âtur─â cu ├«ncheierea contractului (prin cump─ârare de produse) sau ni le-ai furnizat / ╚Öi pentru scopurile programului pentru client ╚Öi ├«nregistrarea ├«n acesta.

5. Cine este destinatarul datelor tale cu caracter personal?

Datele tale cu caracter personal le pred─âm, ├«n cazuri justificate ╚Öi doar ├«n limita strict necesar─â sau men╚Ťionat─â, c─âtre urm─âtoarele categorii de destinatari:  

6. Ce drepturi ai în ceea ce privește procesarea datelor tale cu caracter personal?

În ceea ce privește datele tale cu caracter personal, ai următoarele drepturi:

a) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate sau procesate într-un alt mod;

b) ai revocat consim╚Ť─âm├óntul ├«n baza c─âruia datele tale cu caracter personal au fost procesate ╚Öi nu exist─â niciun alt motiv juridic pentru procesarea acestora;

c) ai ridicat o obiec╚Ťiune ├«mpotriva faptului ca obiectul adopt─ârii deciziilor bazate pe procesarea automatizat─â s─â fie datele tale cu caracter personal ╚Öi nu exist─â motive juridice justificate pentru o astfel de procesare a acestora sau ai ridicat o obiec╚Ťiune ├«mpotriva proces─ârii datelor tale cu caracter personal pentru scopurile de marketing direct;

d) Datele tale cu caracter au fost procesate ├«n contradic╚Ťie cu legea.

e) Datele tale cu caracter personal trebuie s─â fie ╚Öterse pentru ├«ndeplinirea obliga╚Ťiei juridice stabilite ├«n cadrul dreptului Uniunii sau al statului membru, care se refer─â la Administrator.

a) ai negat exactitatea datelor tale cu caracter personal, și anume pe perioada necesară pentru ca Administratorul să poată verifica exactitatea datelor cu caracter personal;

b) procesarea datelor tale cu caracter personal este ├«n contradic╚Ťie cu legea, dar tu refuzi ╚Ötergerea acestor date ╚Öi, ├«n loc de aceasta, ceri restric╚Ťionarea utiliz─ârii acestora;

c) Administratorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopuri de procesare, exercitarea sau apărarea drepturilor juridice;

d) ai ridicat o obiec╚Ťie contra proces─ârii datelor tale cu caracter personal potrivit art. 21 alin. 1 din Ordinul GDPR, p├ón─â ce nu se va verifica dac─â motivele justificate ale Administratorului prevaleaz─â asupra motivelor tale legitime.

7. Este consim╚Ť─âm├óntul t─âu la procesarea datelor tale cu caracter personal voluntar sau obligatoriu?

├Ä╚Ťi vom cere furnizarea consim╚Ťim├óntul, dac─â nu e╚Öti ├«nc─â clientul nostru ├«nregistrat ╚Öi nici nu am ├«ncheiat cu tine un alt raport de afaceri similar ├«n conformitate cu cerin╚Ťele motivului nr. 47 din Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal  ╚Öi tu vrei s─â prime╚Öti de la noi ofertele de marketing. Furnizarea acestui consim╚Ť─âm├ónt este cu totul voluntar─â. Furnizarea acestui consim╚Ť─âm├ónt nu este o condi╚Ťie pentru ob╚Ťinerea vreunui produs sau serviciu ofertat de c─âtre societatea noastr─â.

8. Este posibil─â revocarea consim╚Ť─âm├óntului la procesarea datelor cu caracter personal furnizat?

Consim╚Ť─âm├óntul furnizat pentru scopuri de marketing poate fi revocat oric├ónd.

9. Cum po╚Ťi revoca consim╚Ť─âm├óntul la procesarea datelor cu caracter personal?

Consim╚Ť─âm├óntul t─âu la procesarea datelor tale cu caracter personal ├«l po╚Ťi revoca printr-o ├«n╚Ötiin╚Ťare scris─â trimis─â pe adresa societ─â╚Ťii noastre sau adresa de e-mail: [email protected].

10. Cum te po╚Ťi ap─âra ├«mpotriva marketingului direct efectuat f─âr─â consim╚Ť─âm├óntul t─âu?

Ai oric├ónd dreptul de a ridica o obiec╚Ťie contra unei astfel de proces─âri a datelor tale cu caracter personal la oricare dintre contactele noastre men╚Ťionate la punctul 1.

11. Alte informa╚Ťii referitoare la datele cu caracter personal ├«n condi╚Ťii de afaceri.

Alte informa╚Ťii detaliate referitoare la procesarea datelor tale cu caracter personal g─âse╚Öti ├«n termenii ╚Öi condi╚Ťiile noastre accesibile pe www.queens.ro