Comanda dvs. va fi livrată de unul dintre transportatorii oferiți, alegeți unul. Toți clienții vor primi un număr de urmărire, astfel încât să își poată urmări coletul în timpul livrării. Timpul de livrare este, de obicei, de 3-5 zile lucrătoare după expediere.

Curier: Preț:

Livrăm în toată lumea. Alege un articol care îți place, selectează mărimea și plasează-l în coșul de cumpărături. Nu este nevoie de abonament!

Acceptăm plăți prin carduri de credit și de debit (Visa, MasterCard, Maestro, DC) și sisteme fără numerar prin sistemul de plată Adyen. Nu acceptăm plăți prin cec sau transfer bancar. Imediat ce finalizați comanda, veți primi informațiile de plată la adresa dvs. de e-mail. Nu putem da curs comenzii dumneavoastră înainte de a primi plata. Toți clienții vor primi un număr de urmărire, astfel încât să poată urmări pachetul în timpul perioadei de livrare. TVA-ul este inclus pentru toate comenzile internaționale. Vă rugăm să rețineți comanda dvs. va fi trimisă din Republica Cehă. În funcție de destinație, este posibil ca autoritățile locale să vă solicite să plătiți taxe vamale și impozite.

CountryCarrierPrice
RomaniaCargus19 Lei– Livrare în termen de 3-4 zile
RomaniaFan Courier19 Lei– Livrare în termen de 3-4 zile
RomaniaFan Courier - ridicarea coletului la un19 Lei– Livrare în termen de 3-4 zile

Comenzile de peste 525 LEI sunt scutite de costurile de transport!